Prison Break Seizoen 5: Hoe gaat het eruit zien?

Toen Prison Break in 2009 eindigde verwachtte eigenlijk niemand een terugkeer van de populaire serie. Toen Wentworth Miller (Michael) een jaar later aangaf dat een nieuw seizoen van Prison Break er naar alle waarschijnlijkheid niet meer in zat, kon de hoop eigenlijk worden opgegeven.

Tot te geruchtenstroom weer op gang kwam rond 2015. Er zou een nieuw seizoen van Prison Break in de maak zijn! Vandaag de dag bestaat er geen enkele twijfel meer over: Prison Break komt begin 2017 met een compleet nieuw seizoen. Maar hoe gaat het er uit zien? En wie spelen er wel en wie spelen er niet mee?

Wanneer is het nieuwe seizoen beschikbaar?

Dit is natuurlijk één van de grootste vragen: Wanneer kunnen we weer gaan kijken? Officieel stond comeback van de serie gepland in 2016. Dit is helaas iets opgeschoven en Fox heeft bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen begin 2017 bij hun beschikbaar zal zijn. Wanneer het nieuwe seizoen op de Nederlandse Netflix beschikbaar zal zijn is nog niet bekend. Toch maar even op Fox kijken dus 😉

Wie gaan we weer terug zien in de serie?

Ook niet geheel onbelangrijk: Wie zien we weer terug in het nieuwe seizoen? Michael en Lincoln waren de eerste acteurs die officieel 100% zeker terug te zien zijn in het 5e seizoen.

Ondanks wat stroef lopende onderhandelingen heeft ook Sarah besloten weer mee te willen werken aan de serie. Op naar een Michael/Sara reünie dus!

Zonder Sucre is de serie natuurlijk niet precies hetzelfde en ook hij heeft besloten om weer mee te werken aan een nieuw succesvol deel. Samen met Benjamin Franklin (C-Note) zal hij dus weer terug te zien zijn in 2017.

Velen zullen er wellicht niet blij mee zijn, maar veel voorstanders natuurlijk wel: Theodore Bagwell (T-Bag) keert ook ‘gewoon’ weer terug in het nieuwe seizoen. Dat staat natuurlijk garant voor actie!

Het begint er dus op te lijken dat iedereen weer terugkeert in de serie, maar niets is minder waar: Alexander Mahone keert namelijk niet meer terug. De schrijvers wisten namelijk niet meer wat ze precies aan moesten met het personage en hebben daarom besloten om Mahone niet meer terug te laten keren in het nieuwe seizoen.

Waar gaat Prison Break: Sequel precies over?

Nu kunnen we een lange beschrijving geven over hoe het nieuwe seizoen er precies uit gaat zien, maar beelden zeggen nog altijd veel meer dan woorden. De trailer van het 5e seizoen ziet er namelijk geweldig uit en iedereen die hem nog niet gezien heeft raden wij aan om er even goed voor te gaan zitten. Enjoy!