Prison Break Seizoen 5 iedere woensdag

Eerder hebben we gemeld dat het nieuwe seizoen van Prison Break te zien zal zijn vanaf 4 april 2017 bij Fox. Dit is alleen van toepassing voor kijkers in o.a. Amerika. De Nederlandse FOX zendt seizoen 5 voor het eerst uit op woensdag 5 april 2017! Wij hebben in Nederland de serie dus een dagje later op onze televisie.

We zien op Facebook ook vaak de vraag voorbij komen: kan ik FOX ontvangen? De meeste mensen kunnen de zender FOX ontvangen. Hieronder meer informatie per aanbieder van kabel / tv / internet televisie.

Klanten van Ziggo kunnen Fox op kanaal 11 vinden. Deze zender zit gewoon in het standaard pakket (tv standaard), geen speciaal televisiepakket nodig om Prison Break te kunnen zien. FOX kun je ook kijken via Horizon GO maar het is onduidelijk of je gemiste uitzendingen van Prison Break hier kunt opvragen. Gebruik jij KPN om televisie te kijken dan moet je afstemmen op kanaal 14 / HD 714. FOX zit bij KPN ook in alle pakketten en dus ook in het Alles-in-1 Instap pakket. Op Canal Digital, Caiway en bij TELE2 zit FOX ook op kanaal 11. Kijk je televisie met Vodafone of met Delta dan moet je de televisie / computer afstemmen op kanaal 13.