Super Heroes Con 2017 met Prison Break acteurs

In Parijs zal de 3rde editie van de Super Heroes Con plaats vinden. Tijdens dit evenement zijn acteurs aanwezig van de tv series Arrow en The Flash. Nu denk je misschien; Arrow en Flash, wat heeft dat met Prison Break te maken? Nou de acteurs Wentworth Miller en Dominic Purcell spelen beiden in zowel The Flash als ook in Prison Break. Dus wanneer je fan bent van Miller (Michael Scofield) en/of van Purcell (Lincoln Burrows) dan is dit jouw kans om ze in het echt te zien en zelfs te ontmoeten!

The Super Heroes Con vindt plaats op 3 en 4 juni 2017 in Parijs. Ze beloven de bezoekers een waanzinnig weekend. Naast de voorgenoemde acteurs komen ook David Ramsey, Rick Cosnett en Michael Rowe langs. Tijdens dit weekend zullen de acteurs deel nemen aan panel gesprekken (interviews op een podium) en daarbij beantwoorden ze ook vragen van de bezoekers. Je mag dan vragen stellen over hun carrière, hun projecten, wat ze leuk vinden, hun personages, etc. Deze gesprekken duren 40 tot 60 minuten. Ook zijn er wedstrijden waarbij fans prijzen kunnen winnen wanneer ze veel kennis hebben over een serie (in dit geval dus The Flash of Arrow). Verder zijn er nog vele activiteiten zoals kraampjes, rollenspel, foto- en handtekening-sessies, etc.

Wil je Wentworth Miller en/of Dominic Purcell echt ontmoeten? Dat kan ook. Je moet dan wel speciale tickets kopen (naast de toegangsticket die vanaf 139 euro te koop is voor beide dagen). Maar met een speciale access pass kun je samen met de acteur op de foto tijdens de Photo’op (€55 voor Purcell en €70 voor Miller), krijg je een persoonlijke handtekening (€35 voor Purcell en €55 voor Miller) of kun je ze echt ontmoeten in de Meeting-Room: (€200 voor Miller en €140 voor Purcell). Meer informatie is te vinden op de Super Heroes Con 3 site.

Prisonbreakfanpage is niet verbonden aan dit evenement (Super Heroes Con). Maar misschien kunnen fans van Prison Break wel met elkaar afspreken? Ben jij van plan te gaan dan kun je hieronder een reactie achterlaten of op Facebook aangeven dat je gaat. Misschien kunnen jullie dan onderling iets afspreken?